Dorpskamer

Geplaatst door op 05-01-2018

Vanaf 11 januari 2018 is Hoogblokland een Dorpskamer rijker. Een Dorpskamer voor alle inwoners van Hoogblokland waar plaats is voor een kopje koffie of thee, een gezellig praatje of een leuke activiteit.

In de oude OBS hebben we een tijdelijke ruimte tot onze beschikking gekregen Er staan diverse tafels met stoelen, een gezellig zitje en er is een kleine bibliotheek.

Het plan is om op 11 januari allereerst van start te gaan met een inloopochtend op de donderdagmorgen. U kunt dan tussen 10 en 12 uur in de Dorpskamer terecht voor een kopje koffie/thee en een gezellig praatje en voor het gratis lenen van boeken uit onze bibliotheek. Dit willen we verder uit gaan breiden met het organiseren van bijvoorbeeld lezingen of workshops. En natuurlijk is er het breicafé op de eerste dinsdagavond van de maand, dat al voor de komst van de Dorpskamer opgezet is door een aantal enthousiaste dames.

Om van de Dorpskamer een succes te maken, hebben we mensen uit het dorp nodig die de kar willen trekken! Als dorpsberaad willen we graag helpen bij het oprichten van een dorpskamer, maar zien de Dorpskamer wel als iets van het dorp zelf en niet van het Dorpsberaad.

Dus zijn we nog steeds op zoek naar mensen die het leuk vinden om het initiatief te nemen om dit verder op te pakken en die op termijn een bestuur willen vormen. Verder zijn er vrijwilligers nodig om activiteiten te gaan organiseren.

Heeft u goede ideeën en vindt u het leuk om activiteiten te organiseren en om u in te zetten voor de saamhorigheid in het dorp, meldt u dan aan via info@dorpsberaadhoogblokland.nl. We zien uw reactie graag tegemoet.

 Deel dit nieuws:


Reageren op dit nieuws
(Uw e-mailadres zal niet publiekelijk getoond worden.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.