Winnaars verloting taart!

Geplaatst door op 24-03-2017

Onder de deelnemers aan de enquête over wonen in Hoogblokland heeft het Dorpsberaad een taart verloot. De gelukkigen zijn de heer en mevrouw Hoekstra. 

Klik hier voor de foto

In Januari en Februari van dit jaar heeft het Dorpsberaad een enquête gehouden om de vraag naar woningen onder de huidige inwoners van Hoogblokland in beeld te krijgen. 

26 mensen uit Hoogblokland hebben de enquête ingevuld, waarvoor onze hartelijke dank.

Het aantal reacties is mager te noemen, afgezet tegen 1440 inwoners. 

Mogelijk kunnen we daaruit afleiden dat de vraag naar woningen onder de huidige inwoners ook niet groot is. We worden in deze gedachte gesterkt omdat tijdens de bewonersavond op 21 februari slechts 2 mensen zich aanmelden voor meer informatie over een CPO-project.

 

Van de respondenten geeft de helft (13) aan te willen verhuizen binnen nu en vijf jaar. In alle gevallen denkt men dan aan een koopwoning, niet aan een huurwoning. Een vrijstaande woning of een twee onder-een-kap zijn daarbij het meest gewild. 7 mensen geven de voorkeur aan een appartement of seniorenwoning. Dit favoriete huis heeft een oppervlakte tussen de 90 en 150 m2 (17) en een koopprijs tussen de 140 - en 350 duizend euro.

 

Het dorpsberaad overweegt nog een keer een bijeenkomst te organiseren speciaal voor geïnteresseerden in CPO (collectief particulier opdrachtgeverschap). Mocht u daar alsnog interesse in hebben en u heeft zich nog niet via de enquête of tijdens de bewonersavond aangemeld ……… stuur dan even een mail naar info@dorpsberaadhoogblokland.nlDeel dit nieuws:


Reageren op dit nieuws
(Uw e-mailadres zal niet publiekelijk getoond worden.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.